logo


385

ВИТА НЕА VITA NEA

Аптека ВИТА НЕА е реномирана здравствена установа, со услужна дејност, која има за цел максимално да ги задоволи потребите на своите клиенти. Во нашата установа важи мотото “СЕ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ“. Покрај лекот ќе го добиете и вистинскиот совет за вашето здравје. Кај нас можете да најдете и широка палета на медицински козметики, природни и витаминскиги додатоци во исхраната, се за вашето бебе...

Apteka VITA NEA e renomirana zdravstvena ustanova, so usluzna dejnost, koja ima za cel maksimalno da gi zadovoli potrebite na svoite klienti. Vo nasata ustanova vazi mototo “SE ZA VASETO ZDRAVJE“. Pokraj lekot ke go dobiete i vistinskiot sovet za vaseto zdravje. Kaj nas mozete da najdete i siroka paleta na medicinski kozmetiki, prirodni i vitaminskigi dodatoci vo ishranata, se za vaseto bebe...

Слични сајтови

Septima

67 Септима д.о.о.е.л. Скопје е приватна компанија основана 2000 година. Дејност на компанијата е Повеќе »

Аптека „Виола“

2109 "Виола" Аптеки се современа компанија чиј примарен фокус на работа е здравствената заштита на Повеќе »

Кемо-Фарм

2565 Веледрогеријата е основана во 2004 година и континуирано и брзо се развива. Искуство и Повеќе »

http://www.drpanovski.com.mk/

175 Акционерско Друштво за производство на лекови, медицинска опрема и материјал, промет и услуги Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ВИТА НЕА