logo


3852

AAM AAM

AAM was established in 1992 as a company with mixed ownership – Adria Airways with 51% and domestic legal subject 49%. In 2006 AAM was transform into privately own company with 100% domestic capital. The total number of personnel is 11. AAM also cooperates with many external parties which provide regional coverage.

AAM was established in 1992 as a company with mixed ownership – Adria Airways with 51% and domestic legal subject 49%. In 2006 AAM was transform into privately own company with 100% domestic capital. The total number of personnel is 11. AAM also cooperates with many external parties which provide regional coverage.

Слични сајтови

Ман Импортер Македонија

6318 Ман Импортер Македонија е ексклузивен увозник на комерцијални возила од реномираниот Повеќе »

КОПИМ ДОО Гевгелија

1821 КОПИМ ДОО Гевгелија е компанија со долгогодишно искуство во областа на мегународниот Повеќе »

Еуро Табак

2233 Еуро Табак ДОО Скопје е приватна компанија, основана во Октомври 2002, со основна дејност Повеќе »

JMB

3678 Oсновано на 24.06.1991. година како Друштво со ограничена одговорност. Друштво ЈМБ д.о.о. Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар AAM