logo


Слични сајтови

Redon Engineering

5903 Redon Engineering е компанија за софтверски услуги и се наоѓа во општина Боговиње, Тетово. Повеќе »

IT Advance

5528 IT Advance е компанија за консалтинг и имплементација на проекти во областа на Информатичката Повеќе »

Веником софтвер

2095 Веником е формирана 1994 год. како компанија за производство на софтвер. Се развиваа апликации Повеќе »

Фармацевт

5056 Фармацевт е софтвер во кој се интегрирани повеќе модули кои им овозможуваат на аптеките да ги Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Abis