logo


3864

Акцент Компјутери Akcent Kompjuteri

Нашата мисија е едноставна: Да ги развиваме најдобрите и најквалитетни компјутерски решенија кои ќе служат на различните потреби на корисниците во Македонија. Како една од водечките ИТ компании на локалниот пазар, нашата бизнис политика подржаната со квалитет, сервис и добра вредност на решенијата мора да го одржат АКЦЕНТ во врвот на водечките компании во Македонија. Од самото формирање стратегијата на Акцент беше да се поврзе со водечките компании во IT индустријата. Континуираниот раст на компанијата е наша обрска. Oд формирањето па до сега компанијата расте со зголемување на прометот на годишно ниво од 20-30% секоја година.

Nasata misija e ednostavna: Da gi razvivame najdobrite i najkvalitetni kompjuterski resenija koi ke sluzat na razlicnite potrebi na korisnicite vo Makedonija. Kako edna od vodeckite IT kompanii na lokalniot pazar, nasata biznis politika podrzanata so kvalitet, servis i dobra vrednost na resenijata mora da go odrzat AKCENT vo vrvot na vodeckite kompanii vo Makedonija. Od samoto formirane strategijata na Akcent bese da se povrze so vodeckite kompanii vo IT industrijata. Kontinuiraniot rast na kompanijata e nasa obrska. Od formiraneto pa do sega kompanijata raste so zgolemuvane na prometot na godisno nivo od 20-30% sekoja godina.

Слични сајтови

Интерворкс

5343 Добро дојдовте на официјалниот веб сајт на Интерворкс, водечка софтверска компанија во Повеќе »

Метадата

6406 Метадата, Крива Паланка ви го претставува ЕуроСофт - готов програм за водење на Повеќе »

Баг компјутери

152 Баг компјутери е генерален увозник на брендот SKY HORSE и AMERICAN INK JET и е увозник и Повеќе »

g6 Solutions

6673 G6 solutions is a privately-held company, focused on developing high quality mobile and web Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Акцент Компјутери