logo


39

Makedinijaturist Makedinijaturist

Македонијатурист како компанија од областа на угостителството и туризмот е основана во април 1963 г. со интеграција на три постојни хотелски организации во Скопје. Овој тип на здружување овозможи созадавање на крупна и еминентна хотелско-угостителска организација која опфаќаше преку 70% од вкупниот капацитет за сместување на туристи во градот.

Makedonijaturist kako kompanija od oblasta na ugostitelstvoto i turizmot e osnovana vo april 1963 g. so integracija na tri postojni hotelski organizacii vo Skopje. Ovoj tip na zdruzuvane ovozmozi sozadavane na krupna i eminentna hotelsko-ugostitelska organizacija koja opfakase preku 70% od vkupniot kapacitet za smestuvane na turisti vo gradot.

Слични сајтови

Пица Егнатиа

4446 НАЈВКУСНАТА ПИЦА ВО СКОПЈЕ Зашто мислиме дека нашата пица е една од најдобрите пици во Скопје Повеќе »

LakeJoy

5226 Агенцијата LakeJoy нуди: -Хотелско сместување за домашни и странски посетители, со целокупна Повеќе »

Restoran Grne

18 Ресторанот ,,Грне’’ се наоѓа во строгиот центар на конзулска Битола на плоштадот ,,Магнолија’’ Повеќе »

Туристичката агенција Екстра Бус

2507 Фирмата Екстра е формирана од 1996 година. Најпрво функционира како прва такси компанија во Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Makedinijaturist