logo


3936

NEPTUN NEPTUN

Нептун е бренд име на компанијата Нептун Македонија ДОО Скопје, основана во 1998 година која станува дел од Нептун Интернешнал во 1999 година. Нептун е малопродажна мрежа со широк асортиман на производи од бела техника, апарати за домаќинство, ТВ/Аудио/Видео, компјутери, фото апарати и камери, лична нега и убавина, ладење и греење и комуникации.

Neptun e brend ime na kompanijata Neptun Makedonija DOO Skopje, osnovana vo 1998 godina koja stanuva del od Neptun Internesnal vo 1999 godina. Neptun e maloprodazna mreza so sirok asortiman na proizvodi od bela tehnika, aparati za domakinstvo, TV/Audio/Video, kompjuteri, foto aparati i kameri, licna nega i ubavina, ladene i greene i komunikacii.

Слични сајтови

Еин-Соф

6437 Македонската софтверска компанија „Еин соф“ е специјализирани во развивање на различни видови Повеќе »

Нинекс

2401 Нинекс e основана 2002, ориентирана за подршка на претпријатијата кои имаат потреба од Повеќе »

Videokom.mk

742 Фирмата ВИДЕОКОМ постои од 1997 година. Нашето долгогодишно искуство во работата и големиот Повеќе »

Асидус

1575 Асидус е софтверска компанија, основана 2008 година, која се занимава со изработка на интернет Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар NEPTUN