logo


398

Св. Лазар Sv. Lazar

Добредојдовте на интернет страната на "Свети Лазар Хоспитал" − Скопје. Нашата болница е приватна гинеколошко−акушерска болница, дел од ланецот болници "Свети Лазар" и располага со најсовремени и комплетно опремени амбуланти, родилни сали, интензивен неонатолошки сектор, операциони сали, лабораторија за крвна анализа, in vitro лабораторија, лабораторија и банка за матични клетки и соби за смештај.

Dobredojdovte na internet stranata na "Sveti Lazar Hospital" − Skopje. Nasata bolnica e privatna ginekolosko−akuserska bolnica, del od lanecot bolnici "Sveti Lazar" i raspolaga so najsovremeni i kompletno opremeni ambulanti, rodilni sali, intenziven neonatoloski sektor, operacioni sali, laboratorija za krvna analiza, in vitro laboratorija, laboratorija i banka za maticni kletki i sobi za smestaj.

Слични сајтови

Дом за стари лица "Руски"

5448 Домот за стари лица Руски е приватна социјална установа за нега и грижа на стари изнемоштени Повеќе »

Продис

3825 ПРОДИС ДОО е единствена фармацевтска компанија во Македонија, која креира уникатна и Повеќе »

Ројал Медика

7109 Ројал Медика е првата поликлиника во јужниот дел на Македонија која успешно работи од 2008 Повеќе »

Dermaspray

5862 Дермаспреј е специјализиран третман базиран на иновативната наука на англискиот бренд Salcura Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Св. Лазар