logo


4

Sajt na Godinata Sajt na Godinata

Овој сајт и манифестација се направени за да овозможат поголема популаризација на интернетот во Македонија. Врачувајќи им признанија на луѓето кои секојдневно внесуваат свежи идеи и контенти и допринесуваат за развојот на интернетот и интернет медиумите во Македонија, „Media Solutions“ сака да помогне во афирмацијата на web –културата во нашата земја.

Ovoj sajt i manifestacija se napraveni za da ovozmozat pogolema popularizacija na internetot vo Makedonija. Vracuvajki im priznanija na lugeto koi sekojdnevno vnesuvaat svezi idei i kontenti i doprinesuvaat za razvojot na internetot i internet mediumite vo Makedonija, „Media Solutions“ saka da pomogne vo afirmacijata na web –kulturata vo nasata zemja.

Слични сајтови

ИнтернетМаркетинг.Мк

6500 ИнтернетМаркетинг.Мк- социјални мрежи, ебизнис идеи и маркетинг (со и без префикс). Ние не Повеќе »

Излез

3588 „Излез“ е здружение основано во март 2010 година, под името „Студентска организација Излез“. Повеќе »

PrilepEbago

4982 Посетете го нашиот официјален интернет портал, каде ќе најдете информации за сите случувања од Повеќе »

Астролози.Мк

5895 Астролози.Мк ви претставува астролози ВЕДНАШ достапни за разговор. Погледнете ги профилите на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Sajt na Godinata