logo


40

Solina Solina

Солената соба Солина-Центар за здравје и релаксација е отворена и започна со работа на 08.01.2011 год. Солената соба изградена е од природни материјали и претставува имитација на природна солена пештера со лековита микроклима.Дојдете во нашата солена соба за да го добиете вашиот прв третман бесплатно, без било каква обврска понатаму, за да ја откриете Вашата природна алтернатива. Во текот на Вашата прва посета ќе ги добиете сите потребни информации во врска со третманите.

Solenata soba Solina-Centar za zdravje i relaksacija e otvorena i zapocna so rabota na 08.01.2011 god. Solenata soba izgradena e od prirodni materijali i pretstavuva imitacija na prirodna solena pestera so lekovita mikroklima.Dojdete vo nasata solena soba za da go dobiete vasiot prv tretman besplatno, bez bilo kakva obvrska ponatamu, za da ja otkriete Vasata prirodna alternativa. Vo tekot na Vasata prva poseta ke gi dobiete site potrebni informacii vo vrska so tretmanite.

Слични сајтови

Schatze

3911 Потребата од претставување на естетика, стил и начин на живот од секогаш се одсликувала во Повеќе »

Салон за убавина „Арт Колинда“

7567 Салонот за убавина „Арт Колинда“ се грижи за тренди изглед на Вашите нокти. На овој веб-сајт Повеќе »

ЕЛИТЕ

1680 Д.О.О.Е.Л. "ЕЛИТЕ", Куманово е ексклузивен застапник на PROFESSIONAILS, реномирана белгиска Повеќе »

Орифлеим Козметика

291 Компанијата е основана во 1967 година од двајца браќа Jonas и Robert af Jochnick и нивниот Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Solina