logo


4064

ДМБУЦ “Илија Николовски-Луј” DMBUC “Ilija Nikolovski-Luj”

Центарот е сместен во зграда, во рамките на Културниот центар на град Скопје. Тој се наоѓа од левата страна на реката Вардар, во непосредна близина на МНТ, Камениот мост и Комерцијална банка. Адресата на училиштето е Питу Гули бр. 1 Телефони: 02/3115-527; Телефон-фах: 02/3230-257 и 02/3119-004

Centarot e smesten vo zgrada, vo ramkite na Kulturniot centar na grad Skopje. Toj se naoga od levata strana na rekata Vardar, vo neposredna blizina na MNT, Kameniot most i Komercijalna banka. Adresata na ucilisteto e Pitu Guli br. 1 Telefoni: 02/3115-527; Telefon-fah: 02/3230-257 i 02/3119-004

Слични сајтови

Фармацевтски факултет

4939 Фармацевтскиот факултет при Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј" во Скопје е најстарата Повеќе »

Факултет за туризам и угостителство

4211 Добредојдовте на веб страницата на Факултетот за туризам и угостителство (ФТУ), Охрид. Нашиот Повеќе »

Македонско-Германско стопанско здружение

3337 МГСЗ-Македонско-Германско стопанско здружение Повеќе »

ОУ "Христо Узунов" Охрид

4641 Ние сме современо и ефективно училиште кое на своите ученици им обезбедува еднакви можности за Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ДМБУЦ “Илија Николовски-Луј”