logo


4069

Алгоритам Algoritam

Средното образование кое имаме намера да го овозможиме кореспондира со актуелните процеси на европска интеграција и глобализација, со современиот општествен контекст на информатичко-комуникациски технологии (ICT) и сообразување на образованието со потребите на пазарот на труд.

Srednoto obrazovanie koe imame namera da go ovozmozime korespondira so aktuelnite procesi na evropska integracija i globalizacija, so sovremeniot opstestven kontekst na informaticko-komunikaciski tehnologii (ICT) i soobrazuvane na obrazovanieto so potrebite na pazarot na trud.

Слични сајтови

Семос Едукација

959 Семос Едукација развива систем на компјутерска едукација, како неформално образование, со што Повеќе »

ООУ"Даме Груев"-Градско

5665 Основното училиште " Даме Груев" - Градско е основано на 24.12.1965 година.Со текот на Повеќе »

Машински Факултет Скопје

6660 Машинскиот факултет во Скопје нуди образование кое одговара на последните трендови на Повеќе »

Академија АККРА

2920 AKKPA e првата онлајн академија на овие простори која покрај едукативната, одлучи да развива и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Алгоритам