logo


4081

ИТ ГЛОБ, IT SOLUTIONS IT GLOB, IT SOLUTIONS

ИТ - ГЛОБ доо Скопје се занимава со ИТ решенија, софтвер, ИТ мрежи, тековно одржување на ИТ системи. Контакт Адреса: ул. Орце Николов бр. 153-1/1, Скопје Република Македонија телефон: ++ 389.2.3091.887 / 3091.888 Факс: ++ 389.2.3091.889

IT - GLOB doo Skopje se zanimava so IT resenija, softver, IT mrezi, tekovno odrzuvane na IT sistemi. Kontakt Adresa: ul. Orce Nikolov br. 153-1/1, Skopje Republika Makedonija telefon: ++ 389.2.3091.887 / 3091.888 Faks: ++ 389.2.3091.889

Слични сајтови

Кодит Солушн

5103 Кодит Солушн се стреми за зголемена употреба на интернетот и присутноста на интернет на малите Повеќе »

Maksoft Plus

1552 Изработуваме и одржуваме софтвер за материјално и финансиско работење за фирми (во Visual Повеќе »

ГЛОБАЛ НЕТ

4806 ГЛОБАЛ НЕТ е компанија формирана во 2003 година. Постоиме за да развиеме софтвер по мерка на Повеќе »

BCS

7691 Повеќе од две децении БЦС обезбедува најсовремени ИТ решенија и услуги.Ние ја разбираме ИТ Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ИТ ГЛОБ, IT SOLUTIONS