logo


4083

Zegin Zegin

фирмата ЗЕГИН претставува еден од потпорните столбови на македонскиот фармацевтски систем повеке од 22 години. Ја започнавме нашата дејност како прва фирма за големопродажба на лекови на просторите на поранешна Југославија, со сопствени средства, опрема и персонал. За сите овие години откако постоиме, купувачите секогаш претставувале приоритет во нашето работење, и за кои создадовме препознатлив имиџ на компанија која нуди најдостапни цени, широк асортиман и професионално однесување на нашите вработени.

firmata ZEGIN pretstavuva eden od potpornite stolbovi na makedonskiot farmacevtski sistem poveke od 22 godini. Ja zapocnavme nasata dejnost kako prva firma za golemoprodazba na lekovi na prostorite na poranesna Jugoslavija, so sopstveni sredstva, oprema i personal. Za site ovie godini otkako postoime, kupuvacite sekogas pretstavuvale prioritet vo naseto rabotene, i za koi sozdadovme prepoznatliv imidj na kompanija koja nudi najdostapni ceni, sirok asortiman i profesionalno odnesuvane na nasite vraboteni.

Слични сајтови

Минекс Мип

2720 еледрогеријата Минекс Мип оваа година го прослави својот дваесетти роденден. Почетоците на Повеќе »

Македонијалек

2675 Македонијлек е првата веледрогерија во Македонија со имплементиран полуавтоматски систем за Повеќе »

Медикус

5341 МЕДИКУС е компанија која е основана 1991 година. Нејзин основач е Др. Миодраг Стојановски, а Повеќе »

Вита-Вет

4769 Ја користиме дадената можност и на овој начин со Вас да воспоставиме непосреден контакт и да Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Zegin