logo


410

МастерСпорт MasterSport

МАСТЕРСПОРТ – Марвес е фирма која се занимава со увоз и дистрибуција на велосипеди, фитнес и спортска опрема. Постоиме од 1996 година и успешно работиме дистрибуција на велосипеди,фитнес и спортска опрема од реномирани брендови како што се: FOCUS ,CRAFT ,DIEL ,STUF ,ZOGGS ,REEBOK ,ADIDAS ,ROCES ,KETTLER ,BABOLAT ,GIMFIT ,CAPRIOLO , MERIDA , TIPPMANN , ELAN и други фирми. Благодарение на потребите на нашите клиенти го прошируваме нашиот асортиман на многу производи и спортски реквизити од реномирани брендови. Располагаме со фитнес и спортска опрема и реквизити за опремување на школски сали, спортски игралишта и други спортски терени. Повелете во нашата продавница за да се информир

MASTERSPORT – Marves e firma koja se zanimava so uvoz i distribucija na velosipedi, fitnes i sportska oprema. Postoime od 1996 godina i uspesno rabotime distribucija na velosipedi,fitnes i sportska oprema od renomirani brendovi kako sto se: FOCUS ,CRAFT ,DIEL ,STUF ,ZOGGS ,REEBOK ,ADIDAS ,ROCES ,KETTLER ,BABOLAT ,GIMFIT ,CAPRIOLO , MERIDA , TIPPMANN , ELAN i drugi firmi. Blagodarenie na potrebite na nasite klienti go prosiruvame nasiot asortiman na mnogu proizvodi i sportski rekviziti od renomirani brendovi. Raspolagame so fitnes i sportska oprema i rekviziti za opremuvane na skolski sali, sportski igralista i drugi sportski tereni. Povelete vo nasata prodavnica za da se informir

Слични сајтови

Perfect Body Center

7783 Ние вршиме продажба и дистрибуција на големо и мало на спортски суплементи, додатоци во Повеќе »

КикТон Спорт

7510 Добродојдовте во КикТон Спорт. На веб страната ќе ги пронајдете сите справи кои ви се потребни Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар МастерСпорт