logo


411

МАГОР MAGOR

Магор кафе книжарницата се наоѓа во центарот на Скопје, и издава дела од стотици македонски, регионални и светски автори. Издавачката куќа Магор заедно со авторите и подаруваат книги во електронски формат.

Magor kafe knizarnicata se naoga vo centarot na Skopje, i izdava dela od stotici makedonski, regionalni i svetski avtori. Izdavackata kuka Magor zaedno so avtorite i podaruvaat knigi vo elektronski format.

Слични сајтови

Балкан Грин Хаус

3395 Суштината на стратегијата на БАЛКАН ГРИН ХАУС е да се пренесе знаењето за работа со стакленици Повеќе »

Аполо - Јазично образовен центар

823 Аполо е едно од посовремените приватни училишта за изучување на странски јазици. Постои од Повеќе »

Бата Пресс

6123 Бата Пресс е една од првите претпријатија што се занимава со издаваштво на книги во Македонија Повеќе »

НУ Библиотека "КОЧО РАЦИН" - Тетово

2341 Библиотекарството во Тетово влече корени длабоко во историјата и има богата традиција на овие Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар МАГОР