logo


413

Табернакул Tabernakul

Табернакул е првата приватна издавачка куќа во Р. Македонија, основана 1989 година. Нејзина главна ориентација е објавување на дела од областа на филозофијата, теологијата, како и од историјата на нашата култура и уметност.

Tabernakul e prvata privatna izdavacka kuka vo R. Makedonija, osnovana 1989 godina. Nejzina glavna orientacija e objavuvane na dela od oblasta na filozofijata, teologijata, kako i od istorijata na nasata kultura i umetnost.

Слични сајтови

ООУ "Његош" - Јурумлери

6120 Ние во ООУ "Његош" - Јурумлери секојдневно градиме атмосфера на доверба и соработка помеѓу Повеќе »

Пијанoфорте

2796 Добредојдовте во „Пијанoфорте“ „Пијанофорте“ е училиште кое нуди настава по Повеќе »

Дигитална библиотека на Република Mакедонија

6576 Дигиталната библиотека при НУБ „Св. Климент Охридски“ - Скопје преку својот портал Dlib.mk, на Повеќе »

Seminarska

96 Семинарски за сите факултети и сите области, како и сложени стручни трудови со целосна Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Табернакул