logo


414

ТЕМПЛУМ TEMPLUM

Книгите на ТЕМПЛУМ може да ги најдете во книжарите на: Матица, Три, Табернакул, Или-Или, Магор, Кавказ и Култура во Скопје, како и Дениција во Битола. Книгите може да ги нарачате on-line на следниов мејл info@templum.com.mk, со што истите ќе ви бидат доставени преку пошта на домашна адреса. Уплатата на парите се врши во пошта или лично му се плаќа на поштарот.

Knigite na TEMPLUM moze da gi najdete vo knizarite na: Matica, Tri, Tabernakul, Ili-Ili, Magor, Kavkaz i Kultura vo Skopje, kako i Denicija vo Bitola. Knigite moze da gi naracate on-line na sledniov mejl info@templum.com.mk, so sto istite ke vi bidat dostaveni preku posta na domasna adresa. Uplatata na parite se vrsi vo posta ili licno mu se plaka na postarot.

Слични сајтови

СБВ Ромеро Витро Лабораторија за култура на ткиво

4479 Секоја година над 1500 варитети кои припаѓаат на многу различни видови се иницираат Повеќе »

Друштво за истражување , консалтинг и услуги

4323 Главна мисија на БСЦ ЕСТЕК е да дава истражувачки услуги на фирми, академски и јавни Повеќе »

Филолошки факултет „Блаже Конески“ Скопје

6333 Филолошкииот факултет „Блаже Конески“ при Универзитетот "Св. Кирил и Методиј" во Скопје е Повеќе »

Мегасофт плус

1125 „Мегасофт плус“ е основан во август 2003 г. како една од фирмите наследнички на „Мегасофт“ Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ТЕМПЛУМ