logo


419

Нетам Netam

Фирмата НЕТАМ ДОО – Скопје, со локација на ул. 534 бр.22 б С.Марино се занимава со производство на неткаен текстил од 2000 година. Во својата производна програма и технички можности кои може да ги направи следниве производи: - Подни облоги во разни бои и дезени - Термо бондирана ПЕС Вата во различна ширина до 2.40 цм и грамажа до 500гр./м2 - Иглан филц

Firmata NETAM DOO – Skopje, so lokacija na ul. 534 br.22 b S.Marino se zanimava so proizvodstvo na netkaen tekstil od 2000 godina. Vo svojata proizvodna programa i tehnicki moznosti koi moze da gi napravi slednive proizvodi: - Podni oblogi vo razni boi i dezeni - Termo bondirana PES Vata vo razlicna sirina do 2.40 cm i gramaza do 500gr./m2 - Iglan filc

Слични сајтови

Макстил АД

5483 Макстил АД е значаен регионален производител на топловалани дебели лимови во чиј состав Повеќе »

Империал НТТ

2338 Империал НТТ е основана во 1995 год. во приватна сопственост на г-дин Мише Повеќе »

Куманово Гас

7458 Основна енергетска дејност на Ј.П Куманово-Гас Куманово е дистрибуција на природен гас Повеќе »

Сковин винарија

149 Винарската визба Сковин е основана во далечната 1979 година, продолжувајќи ја вековната Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Нетам