logo


4216

Enter Doo Enter Doo

Ентер е првата компјутерска компанија во Македонија, која што уште во 1995 год. започна да развива професионални апликации за Windows - оперативните системи и практично имплементира информационен систем врз база на клиент - сервер технологијата. Програмскиот пакет Visual Accounting е прва македонска Windows - програма за комплетно водење на сметководство за сите претпријатија и институции.

Enter e prvata kompjuterska kompanija vo Makedonija, koja sto uste vo 1995 god. zapocna da razviva profesionalni aplikacii za Windows - operativnite sistemi i prakticno implementira informacionen sistem vrz baza na klient - server tehnologijata. Programskiot paket Visual Accounting e prva makedonska Windows - programa za kompletno vodene na smetkovodstvo za site pretprijatija i institucii.

Слични сајтови

СПД

2869 СПД е софтверска компанија чија основна цел и задача е развој на квалитетен апликативен Повеќе »

Систрум ДООЕЛ

4486 Систрум ДООЕЛ започна со работа во 2009 година како софистициран сервис за компјутери. Од 2011 Повеќе »

Протегра

6882 Протегра нуди пакети за имплементација и/или одржување на мрежи и компјутерска опрема за Повеќе »

ИТВ НЕТ ДОО

2265 Друштво за интерактивни технологии ИТВ НЕТ ДОО Скопје е основано 2005 година на територијата Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Enter Doo