logo


4265

XHUMKAR Computers XHUMKAR Computers

Компаниата Xhumkar Computers е основано во 1991 година и од тогаш е во служење за вашите потреби, секогаш во пораст, за компјутерска опрема за менаџирање и за обработка на податоците, Нашата дејност е широка и опфаќа неколку дејности почнувајќи од продажба и сервисирање на компјутери, инсталација на видео надзор до проектирање и реализирање на разни програми за менаџирање на вашите разни бизниси како што се трговија, услуги, производство, хотелиерство и др.

Kompaniata Xhumkar Computers e osnovano vo 1991 godina i od togas e vo sluzene za vasite potrebi, sekogas vo porast, za kompjuterska oprema za menadjirane i za obrabotka na podatocite, Nasata dejnost e siroka i opfaka nekolku dejnosti pocnuvajki od prodazba i servisirane na kompjuteri, instalacija na video nadzor do proektirane i realizirane na razni programi za menadjirane na vasite razni biznisi kako sto se trgovija, uslugi, proizvodstvo, hotelierstvo i dr.

Слични сајтови

Сенс Плус

2842 Сенс Плус дооел Скопје е фирма формирана 2007 година. Главна дејност од формирањето е IT Повеќе »

Макс Компјутери

2685 Макс Компјутери Повеќе »

Zote Bros

739 Компанијата Зотеброс е регистрирана 1999 година. Има три малопродажни салони, сервис, и еден Повеќе »

ByteCom

2499 Вршиме продажба и сервис на компјутерски системи, изработка на софтверски апликации, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар XHUMKAR Computers