logo


429

Sante Plus Sante Plus

Сега е возможно да имате совршено тело и да го добиете посакуваниот изглед со естетски интервенции. Пластичната хирурргија како медицинска бранша се надоградува и расте по модерен и динамичен пат во денешниот медицински свет. Естетските хирурзи на мажите и жените им нудат многу можности. Понекогаш природата зазема одреден тек и се случуваат несакани промени на нашето тело кое за жал не е возможно да се корегираат со спорт или диететски начин на исхрана. Естетскиот хирург ги корегира не саканите делови на нашето тело, или го враќа првобитниот изглед кој предходно многу ни се допаѓаше.

Sega e vozmozno da imate sovrseno telo i da go dobiete posakuvaniot izgled so estetski intervencii. Plasticnata hirurrgija kako medicinska bransa se nadograduva i raste po moderen i dinamicen pat vo denesniot medicinski svet. Estetskite hirurzi na mazite i zenite im nudat mnogu moznosti. Ponekogas prirodata zazema odreden tek i se slucuvaat nesakani promeni na naseto telo koe za zal ne e vozmozno da se koregiraat so sport ili dietetski nacin na ishrana. Estetskiot hirurg gi koregira ne sakanite delovi na naseto telo, ili go vraka prvobitniot izgled koj predhodno mnogu ni se dopagase.

Слични сајтови

Bio Save Macedonia

7496 Да зачувате матични клетки е добро, но уште подобро е ако било кога Ви затребаат да можете и Повеќе »

Д-р Светлана -Дерматологија и естетска медицина

2188 Д-р Светлана Костиќ Петрушевска, 1995 година беше пионер вo формирањe нa првата приватна Повеќе »

Завод за кардиоваскуларни заболувања

6264 ЈЗО Завод за превенција, лекување и рехабилитација на кардиоваскуларни заболувања - "Свети Повеќе »

ОФТАЛМООПТИК ПЗУ

4738 Очната ординација ОФТАЛМООПТИК ПЗУ и оптиката ОФТООПТИК ги ну5дат следните услуги: Комплетен Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Sante Plus