logo


4296

Државен универзитет во Тетово Drzaven univerzitet vo Tetovo

Државниот Универзитет во Тетово е отворен и достапен за сите студенти, наставници или соработници,кои со своите интелектуални и морални квалитети, во дефинирана средина на универзитетската автономија како тврдење на академската слобода на поединецот изразување, да ги докажат на вештините и квалитетите, го дадат својот придонес во областа на образованието, науката, и професионализмот.

Drzavniot Univerzitet vo Tetovo e otvoren i dostapen za site studenti, nastavnici ili sorabotnici,koi so svoite intelektualni i moralni kvaliteti, vo definirana sredina na univerzitetskata avtonomija kako tvrdene na akademskata sloboda na poedinecot izrazuvane, da gi dokazat na vestinite i kvalitetite, go dadat svojot pridones vo oblasta na obrazovanieto, naukata, i profesionalizmot.

Слични сајтови

Casta Diva

4068 Студиото Каста Дива е единствениот специјализиран центар за изучување на шпанскиот јазик во Повеќе »

АСУЦ "Боро Петрушевски"

5196 Автосообраќајниот училишен центар се наоѓа во населбата Автокоманда, веднаш под надвозникот, Повеќе »

Правниот факултет “Јустинијан Први“

538 Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје ви нуди три одделни програми за студирање, преку Повеќе »

Triple S Group

3362 Ориентирани кон вредноста, чекориме кон врвот... Успешната приказна на Triple S Learning, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Државен универзитет во Тетово