logo


43

YMCA Bitola YMCA Bitola

ИМКА е интернационална, волонтерска, невладина, непрофитабилна, екуменска, младинска организација независна од политика и религија. ИМКА Европа се протега од Азорските Острови на запад до Новосибирск на исток и од Малта на југ до Поларниот Круг на север.

IMKA e internacionalna, volonterska, nevladina, neprofitabilna, ekumenska, mladinska organizacija nezavisna od politika i religija. IMKA Evropa se protega od Azorskite Ostrovi na zapad do Novosibirsk na istok i od Malta na jug do Polarniot Krug na sever.

Слични сајтови

Инова Либ

5614 Добредојдовте на страната на Здружението за развој и иновации на библиотеки „Инова Либ“ кое е Повеќе »

НАПАГ

7473 Националната Асоцијација на Престижни Академски Граѓани - НАПАГ е првата асоцијација во Повеќе »

Македонско Американска Алумни Асоцијација

6952 Македонско Американската Алумни Асоцијација е асоцијација на корисници на американските Повеќе »

ЗЕЛС

5344 Заедницата на единиците на локалната самоуправа на Република Македонија - ЗЕЛС е непрофитна Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар YMCA Bitola