logo


430

Telekabel Telekabel

Кабелската телевизија ТЕЛЕКАБЕЛ почна со работа во Јануари 1997 година во Штип. За овие 15 години постоење постигна огромни резултати и високо се позиционираше на телекомуникацискиот пазар во Р. Македонија. Кабелскиот оператор Роби - Телекабел освен во Штип, својата мрежа ја прошири и во Скопје, Битола, Св. Николе, Струмица, Велес а од минатата година и во Кочани и Кавадарци, а во тек се подготовки за работење и во Неготино. Со сериозноста и посветеноста кон своите корисници Телекабел стана синоним за кабелска телевизија во Македонија.

Kabelskata televizija TELEKABEL pocna so rabota vo Januari 1997 godina vo Stip. Za ovie 15 godini postoene postigna ogromni rezultati i visoko se pozicionirase na telekomunikaciskiot pazar vo R. Makedonija. Kabelskiot operator Robi - Telekabel osven vo Stip, svojata mreza ja prosiri i vo Skopje, Bitola, Sv. Nikole, Strumica, Veles a od minatata godina i vo Kocani i Kavadarci, a vo tek se podgotovki za rabotene i vo Negotino. So serioznosta i posvetenosta kon svoite korisnici Telekabel stana sinonim za kabelska televizija vo Makedonija.

Слични сајтови

Канал 16

6693 Во текот на целокупната работа тимот техничари на Канал 16 кој е составен од врвно стручни и Повеќе »

Кабелски Дистрибутивен Систем Спајдер-Нет

1380 Кабелскиот Дистрибутивен Систем СПАЈДЕР-НЕТ започна со работа на 1 септември 2002 година, Повеќе »

Суперсат, сателитска опрема

3499 СУПЕР-САТ ОПРЕМА е компанија чија главна дејност е проектирање и изведување на телевизиски Повеќе »

Електроелемент

2217 Точно две децении Електроелемент е компанија која поставува високи стандарди во повеќе Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Telekabel