logo


439

Swisslion Swisslion

Swisslion претставува империја во областа на производство на квалитетна и здрава храна. Примената на модерни технологии и врвното знаење, како и континуираниот процес на усовршување, поставија високи стандарди во водењето бизнис, живеењето и работењето во Swisslion.

Swisslion pretstavuva imperija vo oblasta na proizvodstvo na kvalitetna i zdrava hrana. Primenata na moderni tehnologii i vrvnoto znaene, kako i kontinuiraniot proces na usovrsuvane, postavija visoki standardi vo vodeneto biznis, ziveeneto i raboteneto vo Swisslion.

Слични сајтови

РИНЕЛСА

2353 РИНЕЛСА е приватно трговско друштво основано во 1990 год, кое се занимава со трговија на Повеќе »

Тохем

2947 Како фирма со повеќе од 20 години успешна работа во областа на идустрiјата за пијалоци на Повеќе »

Макстил АД

5483 Макстил АД е значаен регионален производител на топловалани дебели лимови во чиј состав Повеќе »

Отворена Трговска Групација

5824 Денес, по основањето, горди сме што станавме квалитетен дистрибутер на стока за широка Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Swisslion