logo


4399

Вив Дент Viv Dent

В и В дент значи здрава насмевка за вас и вашето семејство... В и В дент значи обновен поглед на животот благодарение на поздрави, побели и поправи заби.... В и В дент значи олеснување од болните и штетни нарушувања на забите и устата... В и В дент е многу повеќе од добро организирана стоматолошка пракса со современа опрема и извонреден тим...

V i V dent znaci zdrava nasmevka za vas i vaseto semejstvo... V i V dent znaci obnoven pogled na zivotot blagodarenie na pozdravi, pobeli i popravi zabi.... V i V dent znaci olesnuvane od bolnite i stetni narusuvana na zabite i ustata... V i V dent e mnogu poveke od dobro organizirana stomatoloska praksa so sovremena oprema i izvonreden tim...

Слични сајтови

Психијатриска болница Скопје

7890 ЈЗУ Психијатриската болница „Скопје”-Скопје, се наоѓа на левиот брег на реката Лепенец, во Повеќе »

Energetix Macedonia

3933 Магнетизмот постои уште од времето на настанување на земјата, односно тој е толку стар колку Повеќе »

Превентус.Мк

7192 Превентус.Мк е нов медиум во македонскиот интернет простор, специјализиран за здравство. Повеќе »

ЈЗУ Универзитетска клиника за психијатрија

6126 ЈЗУ Универзитетска клиника за психијатрија-Скопје се наоѓа на улица Белградска бб, под Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Вив Дент