logo


44

Makedonski Telekom Makedonski Telekom

Обезбедувајќи иновативни услуги со врвен квалитет и ефикасност во сите области на делување, компанијата има клучно место и улога во осовременувањето и унапредувањето на телекомуникацискиот пазар во Република Македонија. Со развивањето на иновативни производи и услуги, компанијата го промовира личното и социјалното вмрежување меѓу луѓето во македонското општество, со што станува главен национален носител на изградбата на информатичкото општество во државата

Obezbeduvajki inovativni uslugi so vrven kvalitet i efikasnost vo site oblasti na deluvane, kompanijata ima klucno mesto i uloga vo osovremenuvaneto i unapreduvaneto na telekomunikaciskiot pazar vo Republika Makedonija. So razvivaneto na inovativni proizvodi i uslugi, kompanijata go promovira licnoto i socijalnoto vmrezuvane megu lugeto vo makedonskoto opstestvo, so sto stanuva glaven nacionalen nositel na izgradbata na informatickoto opstestvo vo drzavata

Слични сајтови

Суперсат, сателитска опрема

3499 СУПЕР-САТ ОПРЕМА е компанија чија главна дејност е проектирање и изведување на телевизиски Повеќе »

Телит

6320 Телит е компанија која работи во областа на дизајн, продажба, инсталација и одржување на Повеќе »

Привилег

7048 Привилег Доо Македонија Повеќе »

Пет Нет

4278 ПРИПЕЈД И ПОСТПЕЈД ПАКЕТИ, НАЈНИСКИ ЦЕНИ ПО МИНУТА И ЕДИНСТВЕНА ЦЕНА ЗА ЛОКАЛНИ И НАЦИОНАЛНИ Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Makedonski Telekom