logo


440

Delimano Delimano

Делимано® е бренд на Студио Модерна д.о.о., водечка компанија во Централна и Источна Европа. Дормео, Космодиск, Топ Шоп и Walkmaxx се брендови кои претставуваат интересни и атрактивни производи за здравје, домаќинство и доброто на луѓето ширум светот. Основата на брендот Делимано е заштеда на енергија и еколошки ориентиран поглед на животот. Делимано производите се изработени од еколошки прифатливи материјали - можат да се рециклираат. Јадрото е со органско керамичко премачкување; иновативна комбинација на материјали што овозможува оптимално користење на енергијата и намалување на емисии на CO2 во животната средина.

Delimano® e brend na Studio Moderna d.o.o., vodecka kompanija vo Centralna i Istocna Evropa. Dormeo, Kosmodisk, Top Sop i Walkmaxx se brendovi koi pretstavuvaat interesni i atraktivni proizvodi za zdravje, domakinstvo i dobroto na lugeto sirum svetot. Osnovata na brendot Delimano e zasteda na energija i ekoloski orientiran pogled na zivotot. Delimano proizvodite se izraboteni od ekoloski prifatlivi materijali - mozat da se recikliraat. Jadroto e so organsko keramicko premackuvane; inovativna kombinacija na materijali sto ovozmozuva optimalno koristene na energijata i namaluvane na emisii na CO2 vo zivotnata sredina.

Слични сајтови

Моја книга - Ѓурѓа

710 ЃУРЃА е првата независна издавачка куќа во Македонија. Првиот наслов под знакот на ЃУРЃА Повеќе »

Officenet.mk

6021 Офис Нет Дооел Скопје ви нуди електронско купување на канцелариска опрема, компјутери, Повеќе »

Skopje-scientology-store.org

7941 Интернет продавница на Хабардов Центар за скиентологија и дијанетика Скопје. Повеќе »

ИНК ТОНЕР

713 Инк Тонер е компанија која на македонскиот пазар се појавува на почетокот на 2007 година, а се Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Delimano