logo


4427

Агенција за недвижности New way Agencija za nedviznosti New way

New Way Limited е позната национална компанија за недвижности и маркетинг со неограничен избор на услуги за привилегирани клиенти. Се состои од тим на искусни професионалци кои се целосно посветени на целта на компанијата и кои дискретно, прецизно и успешно ги достигнуваат крајните резултати. Главната стратегија на нашата компанија почнува од постојаната потреба за перфекција и целосна професионалност во комуникацијата со другите компании, преку заедничките интереси со нашите клиенти па се до исполнување на истите.

New Way Limited e poznata nacionalna kompanija za nedviznosti i marketing so neogranicen izbor na uslugi za privilegirani klienti. Se sostoi od tim na iskusni profesionalci koi se celosno posveteni na celta na kompanijata i koi diskretno, precizno i uspesno gi dostignuvaat krajnite rezultati. Glavnata strategija na nasata kompanija pocnuva od postojanata potreba za perfekcija i celosna profesionalnost vo komunikacijata so drugite kompanii, preku zaednickite interesi so nasite klienti pa se do ispolnuvane na istite.

Слични сајтови

Агенцијата за вработување на Република Македонија

1374 Со Агенцијата за вработување раководи директорот на Агенцијата за вработување на Република Повеќе »

Обезбедување “ДАНИЕЛ ТРАНС-ДЕЛТА”

2323 Агенцијата за обезбедување на лица и имот Даниел Транс- Делта ДООЕЛ увоз извоз со решение за Повеќе »

ТОПкариера.мк

438 Инспирирани од големата невработеност во нашата држава, и од друга страна од недостатоците на Повеќе »

Гел Гери

7899 ДПТУ "Гел Гери" дооел извоз - увоз Гевгелија е формирана во 2005та Година. Од самиот почеток Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Агенција за недвижности New way