logo


447

ПЗУ Захариевски PZU Zaharievski

Д-р Иво Захариевски Специјалист по гинекологија и акушерство од 1987 година Доктор по медицински науки од областа на Хумана Репродукција Четири годишно искуство од директни вработување во следните болници во В. Британија.

D-r Ivo Zaharievski Specijalist po ginekologija i akuserstvo od 1987 godina Doktor po medicinski nauki od oblasta na Humana Reprodukcija Cetiri godisno iskustvo od direktni vrabotuvane vo slednite bolnici vo V. Britanija.

Слични сајтови

ЈЗУ Клиника за клиничка биохемија

5563 ЈЗУ Клиника за клиничка биохемија е основана како самостојно правно лице на 05.09.2007 година Повеќе »

Future Health

4093 Future Health е лоциран во Нотингем,Велика Британија,каде имаме сопствени,наменски изградени Повеќе »

Поликлиника „Д-р Органџиски“

2288 Поликлиниката „Д-р Органџиски“ е првата приватна акушеро-гинеколошка ординација во Р. Повеќе »

Д-р Татјана Такашманова-Соколовска

6101 Друштво за психолошко советување Д-р Татјана Такашманова-Соколовска на први април 2013 година Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ПЗУ Захариевски