logo


449

Саравита Saravita

Со долгогодишното искуство и експериментирање најдовме соодветна формула за најдобар сооднос на пчелините продукти вклучително и пергата - темелот на Саравита, јаболковиот сок со јаболковата киселина во САРАВИТА за постепено регулирање на маснотиите и телесната тежина и таа да остане константна во тие рамки, а притоа да се избегне најголемиот проблем, создавање камења во жолчното кесе и жолчните канали, што е скоро редовен случај со најголемиот број на препарати за брзо слабеење.

So dolgogodisnoto iskustvo i eksperimentirane najdovme soodvetna formula za najdobar soodnos na pcelinite produkti vklucitelno i pergata - temelot na Saravita, jabolkoviot sok so jabolkovata kiselina vo SARAVITA za postepeno regulirane na masnotiite i telesnata tezina i taa da ostane konstantna vo tie ramki, a pritoa da se izbegne najgolemiot problem, sozdavane kamena vo zolcnoto kese i zolcnite kanali, sto e skoro redoven slucaj so najgolemiot broj na preparati za brzo slabeene.

Слични сајтови

Стоматолошка ординација "Д-р Сузана Антовска"

5796 Стоматолошката ординација "Д-р Сузана Антовска" е специјализирана за дентални третмани кои ќе Повеќе »

Поликлиника „Д-р Органџиски“

2288 Поликлиниката „Д-р Органџиски“ е првата приватна акушеро-гинеколошка ординација во Р. Повеќе »

Вита Нова -За

110 Започнавме согласно потребите од пазарот за квалитетни суровини за фармацевтската, Повеќе »

ЈЗУ УК по хируршки болести „Свети Наум Охридски“

7430 ЈЗУ УК по хируршки болести „Свети Наум Охридски“ во системот на јавни здравствени установи во Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Саравита