logo


4491

Voxnet.mk Voxnet.mk

VoxNet е телекомуникациски провајдер основан од компанијата Сторк Импекс ДООЕЛ. Визија - едноставна и ефтина комуникација во било кое време и од било кое место во светот. Мисија - дирекни квалитетни премиум рути со познати светски телекоми а наскоро и Македонски телефонски броеви во секоја точка на Светот. За таа цел користи моќни сервери на сите континенти. Имплементирани се сопствени софтверски решенија што секојдневно се развиваат и унапредуваат.

VoxNet e telekomunikaciski provajder osnovan od kompanijata Stork Impeks DOOEL. Vizija - ednostavna i eftina komunikacija vo bilo koe vreme i od bilo koe mesto vo svetot. Misija - direkni kvalitetni premium ruti so poznati svetski telekomi a naskoro i Makedonski telefonski broevi vo sekoja tocka na Svetot. Za taa cel koristi mokni serveri na site kontinenti. Implementirani se sopstveni softverski resenija sto sekojdnevno se razvivaat i unapreduvaat.

Слични сајтови

Дигико Електроник

2168 Нашата компанија ДИГИКО ЕЛЕКТРОНИК ДООЕЛ со нашиот сручен тим професионално се занимава со Повеќе »

"Конектел-МК

2587 ДПТУ "КОНЕКТЕЛ-МК" ДОО работи во сферата на текомуникациите речиси 10 години, главно преку Повеќе »

Нетплус Комуникации

6925 Нетплус комуникации е компанија чија главна дејност се VoIP телекомуникациски услуги, пренос Повеќе »

Глобал-Нет КТВ

6815 ТРД Глобал-Нет КТВ Крушево. Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Voxnet.mk