logo


4538

Кастум Кар Kastum Kar

Кастум кар е основан 2011 година, од менаџерскиот тим кој има искуство повеќе од 20 години Бидејќи тимот што го води овој сервис има традиција во поправка, одржување, и пред се доработка или кастумизирање. Целата оваа приказна потекнува од мирисот на бензиските октани, звукот на моторот и секако автомобилските и картинг натпреварувања каде поголем дел од тимот кој го води сервисот има традиција за оваа работа.

Kastum kar e osnovan 2011 godina, od menadjerskiot tim koj ima iskustvo poveke od 20 godini Bidejki timot sto go vodi ovoj servis ima tradicija vo popravka, odrzuvane, i pred se dorabotka ili kastumizirane. Celata ovaa prikazna poteknuva od mirisot na benziskite oktani, zvukot na motorot i sekako avtomobilskite i karting natprevaruvana kade pogolem del od timot koj go vodi servisot ima tradicija za ovaa rabota.

Слични сајтови

Аутотех

8056 Се прашувате каде да го одржувате вашиот автомобил? Немате доверба во локалните сервиси, во Повеќе »

Land Rover Macedonia

6188 Land Rover е производ на континуиран развој и усовршување во 1950 и 1960 со подобрена Повеќе »

Биммер

5269 ДОБРОДОЈОВТЕ ВО БИММЕР. БИММЕР – Сервис за Автомобили во Скопје, Македонија. Место каде што Повеќе »

Мултитрак

5798 Мултитрак Дооел е мулти бренд сервис за товарни возила, со најсовремена опрема за Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Кастум Кар