logo


4588

Скопска епархија Skopska eparhija

Интернет страница за Скопската Православна Епархија. Скопската епархија ја возглавува Неговото Блаженство архиепископот Охридски и Македонски г.г. Стефан.

Internet stranica za Skopskata Pravoslavna Eparhija. Skopskata eparhija ja vozglavuva Negovoto Blazenstvo arhiepiskopot Ohridski i Makedonski g.g. Stefan.

Слични сајтови

МАНАСТИР УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА - МАТКА

4615 Манастирот Успение на Пресвета Богородица (познат и како Манастир Матка) се наоѓа во кањонот Повеќе »

Еврејска Заедница - Битола

5888 Официјален веб сајт на Еврејската заедница - Битола. Шпански и португалски Eвреи, познти како Повеќе »

Кумановско-осоговска епархија

4590 Кумановско-осоговската епархија го зафаќа северозападниот дел од Република Македонија и е дел Повеќе »

Дебарско Кичевска Епархија

4209 Религиозно моралната состојба на нашите верници се движи во нагорна линија. Нашите епархијани Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Скопска епархија