logo


46

Extreme Shop Extreme Shop

Extreme Shop Битола е отворен на 03 јуни 2009 а поранешен Extreme Bike Битола беше отворен 15 мај 2008. Нашата компанија од 15 мај 2008 и официјално се занимава со продажба и одржување на екстремна спортска опрема како: велосипеди, даски за снег, скии, ролери, скеjтборди, опрема за планинарење, алпинизам и слично. Новоотворениот дуќан е најснабдениот во Македонија со севкупните производи за екстремни спортови. Повелете и уверете се и сами. Вредно е да се напомене дека сме организатори на повеќе Downhill натпревари и останати такмичења поврзани со екстремните спортови.

Extreme Shop Bitola e otvoren na 03 juni 2009 a poranesen Extreme Bike Bitola bese otvoren 15 maj 2008. Nasata kompanija od 15 maj 2008 i oficijalno se zanimava so prodazba i odrzuvane na ekstremna sportska oprema kako: velosipedi, daski za sneg, skii, roleri, skejtbordi, oprema za planinarene, alpinizam i slicno. Novootvoreniot dukan e najsnabdeniot vo Makedonija so sevkupnite proizvodi za ekstremni sportovi. Povelete i uverete se i sami. Vredno e da se napomene deka sme organizatori na poveke Downhill natprevari i ostanati takmicena povrzani so ekstremnite sportovi.

Слични сајтови

Стрелачки клуб Стрелец

6390 Стрелачкиот клуб “Стрелец” од Скопје постои од 1985 година. Подоцна во 2002 година е Повеќе »

Воздухопловна федерација на Македонија

985 Први воздухопловни друштва во Македонија основани се 1923. година во Скопје и Струмица, а во Повеќе »

Македонска Алпинистичка Федерација

995 Нашата визија за иднината е да изградиме алпинизам кој ќе почива на млади луѓе кои ќе бидат Повеќе »

Пливачка федерација на Македонија

1309 Пливачка федерација на Македонија Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Extreme Shop