logo


4618

Детска градинка Наша Иднина Detska gradinka Nasa Idnina

Јавната општинска установа детска градинка "Наша иднина" – Прилеп е високоразвиена градинка. Градинката "Наша иднина" – Прилеп започнала да работи во 1968 година со само еден објект, но денес работата се одвива во четири објекти, плански распоредени на различни страни од градот,со цел да се задоволат потребите на поголем број родители.

Javnata opstinska ustanova detska gradinka "Nasa idnina" – Prilep e visokorazviena gradinka. Gradinkata "Nasa idnina" – Prilep zapocnala da raboti vo 1968 godina so samo eden objekt, no denes rabotata se odviva vo cetiri objekti, planski rasporedeni na razlicni strani od gradot,so cel da se zadovolat potrebite na pogolem broj roditeli.

Слични сајтови

Градинка Веселата дружина

4597 ПДГ "Веселата дружина" започна со работа во Март/2011 год. Љубовта кон децата и желбата за Повеќе »

Кловн Лили

7842 Светот на децата е поубав кога е исполнет со изненадувања подготвени од КЛОВН ЛИЛИ. Повеќе »

Игротека ТИКВИЧКА

2926 ИГРОТЕКА ТИКВИЧКА Повеќе »

Градинка Весели Цветови

4598 "Весели Цветови" денес е реномирана градинка која обезбедува квалитетен престој на деца од Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Детска градинка Наша Иднина