logo


4645

Petar Tasevski Petar Tasevski

Официјална страница на Петар Тасевски, роден во 1987 година во Битола. На оваа страница можите да ги гледате неговите проекти и фотографии од разни свечености и манифестации, како и од секојдневниот живот.

Oficijalna stranica na Petar Tasevski, roden vo 1987 godina vo Bitola. Na ovaa stranica mozite da gi gledate negovite proekti i fotografii od razni svecenosti i manifestacii, kako i od sekojdnevniot zivot.

Слични сајтови

Влезници.Мк

5961 Влезници.Мк ви нуди онлајн купување на карти за најактуелните настани. Бидете во тек со сите Повеќе »

Магнети.Мк

5935 Магнети.Мк е единственото масто на кое може да изработите магнетни покани за вашиот роденден Повеќе »

Микро Асу

4906 "Микро АСУ" ООД е сoздадена во 1993г. и од мала фирма за производство на самолепливи етикети Повеќе »

Галерија 7

386 Галеријата 7 се наоѓа во Старата Чаршија во Скопје. Галеријата одржува изложби, презентации и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Petar Tasevski