logo


469

Австриска амбасада Avstriska ambasada

На оваа веб-страница ќе најдете информации за политиката, културата и медиумите. Во рубриката „Водич" ќе најдете детални информации за конзуларните работи како што се визи, престој, з за австрискита државјани за државјанство, пасошит учество на изборите, итн.

Na ovaa veb-stranica ke najdete informacii za politikata, kulturata i mediumite. Vo rubrikata „Vodic" ke najdete detalni informacii za konzularnite raboti kako sto se vizi, prestoj, z za avstriskita drzavjani za drzavjanstvo, pasosit ucestvo na izborite, itn.

Слични сајтови

Центарот за развој на Скопски плански регион

5027 Центарот за развој на Скопскиот плански регион е формиран според Законот за рамномерен Повеќе »

Централен Регистар на Македонија

7201 Централен Регистар на Македонија Повеќе »

Општина Куманово

2466 Куманово, градот на испреплетени култури, религии и традиции, спомени и соживот. Градот во кој Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Австриска амбасада