logo


4700

ROLad ROLad

ROLad се инфо картички, со впечатлив дизајн, погодни за промовирање на понуди, попусти и локации на компании. Картичките се погодни за поставување на локации со голема фрекфенција на луѓе со што се обезбедува голема видливост на рекламната порака на компанијата. ROLad е алуминиумски ротирачки штанд со висина од 60 cm и радиус од 20 cm на кој може да се закачат до 50 инфо картички. ROLad картичката е со димензии 10,5см х 6см, поставена на една од позициите на штандот.

ROLad se info karticki, so vpecatliv dizajn, pogodni za promovirane na ponudi, popusti i lokacii na kompanii. Kartickite se pogodni za postavuvane na lokacii so golema frekfencija na luge so sto se obezbeduva golema vidlivost na reklamnata poraka na kompanijata. ROLad e aluminiumski rotiracki stand so visina od 60 cm i radius od 20 cm na koj moze da se zakacat do 50 info karticki. ROLad kartickata e so dimenzii 10,5sm h 6sm, postavena na edna od poziciite na standot.

Слични сајтови

ТРЕНЧ

1493 Претприjатието за трговија, графички и компјутерски услуги и издаваштво ТРЕНЧ доо Скопје Повеќе »

Република

4883 Република, адвертајзинг и маркетинг агенција ги врши следните услуги:нтегрирани маркетинг Повеќе »

Интермедиа пресс

3486 ИНТЕРМЕДИА ПРЕСС ® ДООЕЛ од Скопје е маркетинг агенција со основна цел за создавање идеја, Повеќе »

Republika

1353 Добредојдовте во Република, првиот адвертајзинг остров во светот. Беше тоа две илјади и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ROLad