logo


473

Mama'S Mama'S

Не многу одамна, некаде на југот од Балканот, во старата скопска меана ДУКАТ, седеа тројцата пријатели Петар, Калин и Бобан. Тројцата големи гурмани, водеа прав македонски деловен состанок пред богатата софра на која имаше буквално се што може да си замисли едно гладно око. Со разни меса на скара, мезиња, сирења, салати, ракии и вино се гостеа нашите пријатели, нималку свесни дека токму највкусните јадења на масата ќе бидат повод за нивната бучна полемика.

Ne mnogu odamna, nekade na jugot od Balkanot, vo starata skopska meana DUKAT, sedea trojcata prijateli Petar, Kalin i Boban. Trojcata golemi gurmani, vodea prav makedonski deloven sostanok pred bogatata sofra na koja imase bukvalno se sto moze da si zamisli edno gladno oko. So razni mesa na skara, mezina, sirena, salati, rakii i vino se gostea nasite prijateli, nimalku svesni deka tokmu najvkusnite jadena na masata ke bidat povod za nivnata bucna polemika.

Слични сајтови

Жито Караорман

1409 МПИ "Жито Караорман" АД Кичево е основана во 1952 година. Во своето работење фирмата Повеќе »

Жито Прилеп

7102 Фирмата Жито Прилеп АД Прилеп е основана на 1954 година во Прилеп и е со 60 годишна традиција Повеќе »

Dino Kompani

1510 Dino Kompani е доверлив и навремен снабдувач на заленчук и овошје со тенденција на градење Повеќе »

Ивана-СВ

5958 Ивана-СВ ДООЕЛ е приватна компанија основана во 2008 год. Седиштето на фирмата е наоѓа во Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Mama'S