logo


4743

Кимекс Интернационал Kimeks Internacional

Фирмата Кимекс Интернационал е авторизиран застапник на производите од програмата на Thule, од 2000-та година. Слободно може да се каже дека на некој начин сме пионери, први кои на Македонскиот пазар настапија, го развиваа и сеуште го развиваат бизнисот во овој сектор - додатоци и опрема во автомобилската индустрија. Можеме да го искажеме нашето задоволство за досегашниот успех кој го имаме постигнато, кој е евидентен по улиците ширум нашата земја.

Firmata Kimeks Internacional e avtoriziran zastapnik na proizvodite od programata na Thule, od 2000-ta godina. Slobodno moze da se kaze deka na nekoj nacin sme pioneri, prvi koi na Makedonskiot pazar nastapija, go razvivaa i seuste go razvivaat biznisot vo ovoj sektor - dodatoci i oprema vo avtomobilskata industrija. Mozeme da go iskazeme naseto zadovolstvo za dosegasniot uspeh koj go imame postignato, koj e evidenten po ulicite sirum nasata zemja.

Слични сајтови

Novus

878 Новус трејд е партнерска фирма меѓу Миодраг Стојановиќ и Драган Таневски, двајцата од Скопје. Повеќе »

АТОМЕМ дооел

2048 АТОМЕМ на своите клиенти им обезбедува снабдување од магацинот со брзи испораки од асортиманот Повеќе »

Леон Компани

6095 Леон Компани Битола ви нуди широк асортиман на автокозметика, автоделови, моторни масла, ХТЗ Повеќе »

Макорбитал

4744 Посетете ги нашите продажни салони, ќе најдите широк асортиман на автокозметика, лепила, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Кимекс Интернационал