logo


4753

Скендеровски Skenderovski

Компанијата Скендеровски е формирана во 1992 година, има повеќе од 20 вработени и е водена од успешен менаџерски тим. Компанијата Скендеровски е пред сé препознатлив и престижен симбол за квалитет, ефикасност,прецизност и доверба, како во Македонија, така и пошироко. Од 2002-та, Компанијата Скендеровски е овластен дилер и сервисер за возилата на Peugeot,а од 2007-та е овластен импортер и сервисер на чамците од брендовите на Tracker Marine Групацијата. Компанијата СКЕНДЕРОВСКИ е симбол за успех во автомобилскиот сектор, а менаџерскиот тим успешно пенетрира на пазарот и со Скендеровски Marine во промовирањето на брендовите кои ги застапува на македонскиот пазар.

Kompanijata Skenderovski e formirana vo 1992 godina, ima poveke od 20 vraboteni i e vodena od uspesen menadjerski tim. Kompanijata Skenderovski e pred sé prepoznatliv i prestizen simbol za kvalitet, efikasnost,preciznost i doverba, kako vo Makedonija, taka i posiroko. Od 2002-ta, Kompanijata Skenderovski e ovlasten diler i serviser za vozilata na Peugeot,a od 2007-ta e ovlasten importer i serviser na camcite od brendovite na Tracker Marine Grupacijata. Kompanijata SKENDEROVSKI e simbol za uspeh vo avtomobilskiot sektor, a menadjerskiot tim uspesno penetrira na pazarot i so Skenderovski Marine vo promoviraneto na brendovite koi gi zastapuva na makedonskiot pazar.

Слични сајтови

Гуми Протект

3710 УМИ ПРОТЕКТ Дооел e една од најдобрите фирми за протектирање на гуми во Македонија, основана Повеќе »

АМСМ Авто Школа

3515 Наша желба и цел, покрај основното знаење кое ќе го стекнете во процесот на обука, е и Повеќе »

Автомак ДООЕЛ Неготино

1839 Автомак ДООЕЛ Неготино е семејна фирма која постои од 1994 година. Се занимаваме со продажба Повеќе »

АМСМ

183 Авто Мото Друштвата во Македонија претставуваат конститутивен и носечки дел на АМСМ. 18 Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Скендеровски