logo


477

Министерството за надворешни работи Ministerstvoto za nadvoresni raboti

Мисијата на Министерството за надворешни работи е Република Македонија како сериозен и активен член на меѓународната заедница, кој се залага и придонесува кон светскиот мир и просперитет, да ја промовираме како модерна и стабилна демократија во срцето на Европа и да ги унапредиме и заштитиме нејзините и интересите на македонските државјани.

Misijata na Ministerstvoto za nadvoresni raboti e Republika Makedonija kako seriozen i aktiven clen na megunarodnata zaednica, koj se zalaga i pridonesuva kon svetskiot mir i prosperitet, da ja promovirame kako moderna i stabilna demokratija vo srceto na Evropa i da gi unapredime i zastitime nejzinite i interesite na makedonskite drzavjani.

Слични сајтови

Дирекција за заштита на личните податоци

6959 Дирекција за заштита на личните податоци на Република Македонија (ДЗЛП) е самостоен и Повеќе »

Општина Вевчани

3144 Општина Вевчани е општина во Република Македонија, во југозападниот дел на земјата. Повеќе »

Собрание на Република Македонија

896 Зградата на Собранието на Република Македонија е една од најмонументалните градби во Република Повеќе »

Општина Шуто Оризари

5901 Посетете го веб сајтот на општина Шуто Оризари, која што се наоѓа во состав на Град Скопје и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Министерството за надворешни работи