logo


4776

Аудио Центар Болин Audio Centar Bolin

Т.Д. Болин или познат како Аудио Центар е основан 1995 година. Болин е формиран со идеја да го направи Hi-Fi звукот лесно достапен за секого. Во почетокот преку своите два салона во Т.Ц. Буњаковец и Т.Ц. Капиштец, а подоцна и во Г.Т.Ц. Салонот во Г.Т.Ц. е отворен 2000 година и е еден од најексклузивните салони на балканот за Hi-Fi опрема. На 300 м2 ги нудиме врвните брендови од областа на Hi-Fi-от како што се Marantz, Bowers & Wilkins, Rotel, Harman Kardon, JBL, Infinity, McIntosh, Denon, Canton, Mordaunt Short, Pro-Ject Audio, Loewe, AKG и други. Во салонот има и две демо соби каде што може да се тестираат производите.

T.D. Bolin ili poznat kako Audio Centar e osnovan 1995 godina. Bolin e formiran so ideja da go napravi Hi-Fi zvukot lesno dostapen za sekogo. Vo pocetokot preku svoite dva salona vo T.C. Bunakovec i T.C. Kapistec, a podocna i vo G.T.C. Salonot vo G.T.C. e otvoren 2000 godina i e eden od najekskluzivnite saloni na balkanot za Hi-Fi oprema. Na 300 m2 gi nudime vrvnite brendovi od oblasta na Hi-Fi-ot kako sto se Marantz, Bowers & Wilkins, Rotel, Harman Kardon, JBL, Infinity, McIntosh, Denon, Canton, Mordaunt Short, Pro-Ject Audio, Loewe, AKG i drugi. Vo salonot ima i dve demo sobi kade sto moze da se testiraat proizvodite.

Слични сајтови

Коди

4845 Уште од нашите почетоци во 1995 година КОДИ се издвои како лидер во областа на аудио и видео Повеќе »

Фајнал фикшн

6427 Фајнал фикшн е оформена во 2007 година како мала компанија со две гранки, лингвистика и видео Повеќе »

Графохартија

4918 Графохартија-ДООЕЛ е производител на самолепливи етикети, картонски кутии, меки пакувања, PVC Повеќе »

Foto Memory

4979 Посетете ја нашата официјална интернет страна и ќе согледате дека нудиме услуги на Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Аудио Центар Болин