logo


479

Министерство за финансии Ministerstvo za finansii

Нашата мисија е да одржиме стабилно јавно финансирање и стабилна макроекономска рамка со цел да се овозможи продолжување на процесот на економски реформи и забрзување на економскиот растеж, што ќе доведе до зголемување на благосостојбата и подобрување на квалитетот на живеење на граѓаните на Република Македонија.

Nasata misija e da odrzime stabilno javno finansirane i stabilna makroekonomska ramka so cel da se ovozmozi prodolzuvane na procesot na ekonomski reformi i zabrzuvane na ekonomskiot rastez, sto ke dovede do zgolemuvane na blagosostojbata i podobruvane na kvalitetot na ziveene na graganite na Republika Makedonija.

Слични сајтови

Македонска радиодифузија

6890 Ј.П. Македонска радиодифузија – Скопје (МРД) е Јавно претпријатие основано од Владата на Повеќе »

Австриска амбасада

469 На оваа веб-страница ќе најдете информации за политиката, културата и медиумите. Во рубриката Повеќе »

Министерство за правда

476 Министерството за правда се наоѓа на ул. „Димитрие Чупоски“ бр.9 во Скопје. Граѓаните може да Повеќе »

Регистар на педофили на РМ

7403 Регистар на лица осудени за кривични дела за сексуална злоупотреба на малолетни лица и Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Министерство за финансии