logo


4824

Аудио Експерт Audio Ekspert

Ни претставува задоволство да ви ги презентираме нашите звучници и flight case-ови од сопствено производство и според сопствен дизајн. Вршиме акустички мерења со најсовремениот професионален уред за аудио мерења во Македонија.

Ni pretstavuva zadovolstvo da vi gi prezentirame nasite zvucnici i flight case-ovi od sopstveno proizvodstvo i spored sopstven dizajn. Vrsime akusticki merena so najsovremeniot profesionalen ured za audio merena vo Makedonija.

Слични сајтови

Big Sound

4825 Посетете ја официјалната интернет страница на Биг Саунд Скопје и бидете во тек со нивните Повеќе »

Коди

4845 Уште од нашите почетоци во 1995 година КОДИ се издвои како лидер во областа на аудио и видео Повеќе »

Котиледон Продукција

4866 КОТИЛЕДОН ДОО е правен субјект основан на 31.07.2007 година, со седиште во Скопје.Водечка Повеќе »

Аудио Центар Болин

4776 Т.Д. Болин или познат како Аудио Центар е основан 1995 година. Болин е формиран со идеја да го Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Аудио Експерт