logo


4830

ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС ZEC ELEKTRONIKS

ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС е синоним за квалитет во Р.Македонија но и во Европа. Ние сме водечки дистрибутер на АУДИО / ВИДЕО и ПРОФЕСИОНАЛНО АУДИО и СВЕТЛО со загарантиран и висок квалитет. Сите производи се внимателно одбрани и се со најдобар квалитет.Ние сме официјални и единствени застапници за Пионеер Електроникс ( МК ,АЛ ) , ЈВЦ Електроникс (МК, АЛ, КС ), Онкио ( МК ) , ЈАМО ( МК ) , Магнат Аудиовох Гроуп (МК , АЛ , КС ) и многу други брендови .

ZEC ELEKTRONIKS e sinonim za kvalitet vo R.Makedonija no i vo Evropa. Nie sme vodecki distributer na AUDIO / VIDEO i PROFESIONALNO AUDIO i SVETLO so zagarantiran i visok kvalitet. Site proizvodi se vnimatelno odbrani i se so najdobar kvalitet.Nie sme oficijalni i edinstveni zastapnici za Pioneer Elektroniks ( MK ,AL ) , JVC Elektroniks (MK, AL, KS ), Onkio ( MK ) , JAMO ( MK ) , Magnat Audiovoh Group (MK , AL , KS ) i mnogu drugi brendovi .

Слични сајтови

Ими Прографика

4908 Ими Прографика е графичко дизајн студио со современи стандарди, професионални решенија и врвен Повеќе »

Ансамбл за фолклор “Гоце Делчев”

3888 Ансамблот за фолклор “Гоце Делчев” од Битола своите почетоци ги бележи во нетака далечната Повеќе »

Магнолија Фото

6032 Магнолија Фото ви нуди фотографирање на настани и свечености, приватни фотосесии...Зачувајте Повеќе »

Еден На Еден

5713 Еден На Еден Доо Скопје е сериозен тим кој нуди комплетни маркетинг и продукциски услуги, Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар ЗЕЦ ЕЛЕКТРОНИКС