logo


4831

Инфомедиа Системи Infomedia Sistemi

Изнајмување на професионална аудио опрема, осветлување, ЛЕД екрани, ЛЦД проектори и проекциони платна, сценска опрема, бина, алуминиумска конструкција - Рампа, опрема за симултан превод и конференциска опрема. Изработка на саемски штандови. Организација и реализација на настани : концерти, музички фестивали, промоции, презентации, прослави на јубилеи, конгреси, конференции, семинари, спортски и културни манифестации. Продажба на: - презентациска опрема: ЛЦД проектори Optoma, проекциони платна MEDIUM - Алуминиумска конструкција - рампа - Litec - Staging System Europe - ЛЕД екрани.

Iznajmuvane na profesionalna audio oprema, osvetluvane, LED ekrani, LCD proektori i proekcioni platna, scenska oprema, bina, aluminiumska konstrukcija - Rampa, oprema za simultan prevod i konferenciska oprema. Izrabotka na saemski standovi. Organizacija i realizacija na nastani : koncerti, muzicki festivali, promocii, prezentacii, proslavi na jubilei, kongresi, konferencii, seminari, sportski i kulturni manifestacii. Prodazba na: - prezentaciska oprema: LCD proektori Optoma, proekcioni platna MEDIUM - Aluminiumska konstrukcija - rampa - Litec - Staging System Europe - LED ekrani.

Слични сајтови

Реверса

4835 Реверса е Аудио-Видео рентал компанија, претставник на REVERSA Projection LTD, со широка Повеќе »

Медиа Хаус

4854 Нудиме креативни решенија за електронски, печатени и OUTDOOR медиуми, графички дизајн, медиа Повеќе »

Партес Продукција

4877 Официјален веб сајт на Партес Продукција од Скопје, маркетинг и адвертајзинг агенција која се Повеќе »

Дидако

4860 Агенцијата за консалтинг, аудио и визуелна продукција ДИДАКО ДОО Скопје заедно со студиото Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Инфомедиа Системи