logo


4833

Алфа Аудио Alfa Audio

Компанијата АЛФА АУДИО е ориентирана кон изработка на професионални аудио и видео решенија како и професионално осветлување. Следниве активности го дефинираат нашето работење: Дистрибуција; Проекти и инсталации; Сервис, одржување и поправки;

Kompanijata ALFA AUDIO e orientirana kon izrabotka na profesionalni audio i video resenija kako i profesionalno osvetluvane. Slednive aktivnosti go definiraat naseto rabotene: Distribucija; Proekti i instalacii; Servis, odrzuvane i popravki;

Слични сајтови

Аудио Експерт

4824 Ни претставува задоволство да ви ги презентираме нашите звучници и flight case-ови од Повеќе »

ТВ Студио 7

7413 ТВ СТУДИО 7 д.о.о. e фирма, со свои партнерски претставништва во Германија, Унгарија, Повеќе »

Роланд Македонија

5587 Роланд е производител на електронски музички инструменти, опрема и софтвер. Основана е на 18. Повеќе »

Продукција М7

6479 Продукција М7 е основана на 14.12.2006 година со седиште во Скопје. Поседува аудио и видео Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Алфа Аудио