logo


4835

Реверса Reversa

Реверса е Аудио-Видео рентал компанија, претставник на REVERSA Projection LTD, со широка палета на опрема и услуги наменети за секаков вид на мултимедијални презентации, семинари, концерти, саеми или било кој настан или место каде што има потреба од современ медиум за видео репродукција. Нашата компанија нуди услуги од најновите технологии за презентација, како и совети и услуги за практични решенија и системи. Презентацијата е од непроценливо значење, но успешната презентација не зависи само од најновата технологија. Без разлика дали изнајмувате опрема од Реверса или директно нé ангажирате, ние ќе се погрижиме Вашите очекувања да бидат исполнети, или подобро кажано – надминати.

Reversa e Audio-Video rental kompanija, pretstavnik na REVERSA Projection LTD, so siroka paleta na oprema i uslugi nameneti za sekakov vid na multimedijalni prezentacii, seminari, koncerti, saemi ili bilo koj nastan ili mesto kade sto ima potreba od sovremen medium za video reprodukcija. Nasata kompanija nudi uslugi od najnovite tehnologii za prezentacija, kako i soveti i uslugi za prakticni resenija i sistemi. Prezentacijata e od neprocenlivo znacene, no uspesnata prezentacija ne zavisi samo od najnovata tehnologija. Bez razlika dali iznajmuvate oprema od Reversa ili direktno né angazirate, nie ke se pogrizime Vasite ocekuvana da bidat ispolneti, ili podobro kazano – nadminati.

Слични сајтови

Роланд Македонија

5587 Роланд е производител на електронски музички инструменти, опрема и софтвер. Основана е на 18. Повеќе »

Аудио Центар Болин

4776 Т.Д. Болин или познат како Аудио Центар е основан 1995 година. Болин е формиран со идеја да го Повеќе »

Инфомедиа Системи

4831 Изнајмување на професионална аудио опрема, осветлување, ЛЕД екрани, ЛЦД проектори и проекциони Повеќе »

Фрагмент Комуникации

2982 Фрагмент Комуникации е компанија која во Македонија и регионот веќе неколку години нуди високо Повеќе »

Наш избор на сајтови
© 2014 Веб Адресар Реверса